Teratak Sang Penyayang
BlackWhite?



[Assalamualaikum]

Hi Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.


Round-Round




Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku, terukir dibintang tak mungkin hilang cintaku padamu ♥


Story About Links


Square-Square



Official blog of Syafiq Irfan


LELAKI KELULI ?
Wednesday, June 12, 2013 | 11:36 AM | 0 BlackWhite
assalamualaikum semua , and hai guys . apa khabar ? lama tak edit blog , tu yang jadi excited semacam ja tuh . tambah2 pulak I nak masuk U dah nanti , lagilah bertambah keterujaanya tuh (lebih kurang 2/3 minggu ja lagi) . haha , tapi bukan pasal keterujaan I yang hendak I nukilkan kali ni . awai lagi laa , yang tu nanti2 pon boleh post lagi kan ? hehe .. sekarang ni , I nak post pasal benda yang berkenaan dengan tajuk kita kali nih (baca la kat atas tu) ..


bukan lelaki ni lah . lelaki ni 'LELAKI WELDING KELULI' , haha . 
lelaki yang dimaksudkan kat sini ialah .... jeng3 :


*p/s : aku memang minat gila ngan dia ni (dari kecik sampai ke besar) .

so , sekarang ni aku nak ajak hampa ramai2 la kita pi tengok cerita ni besok kat pawagam2 berdekatan kat seluruh Malaysia nih .. awesome gila !!! tak sabaq nak tengok weh .. tengok trailer pon dah awesome !

        jadi aku rasa takat ni ja la post aku kali ni , lebih kepada ajakan ja lahh .. hatni terpulang pada diri sendiri , nak pergi just go on . taknak pergi sudah , dok sengap sorang2 . jangan nak condemn bagai . oklah kalau macam tu , ma'assalamah :D




Older Post